Kompjutera.al /Laptop.al


Mire se vini  tek kompjutera.al /Laptop.al. Ketu mund te gjeni disa kompani qe shesin kompjutera dhe laptope ne Shqiperi dhe Kosove. 

Disa Kompani Kompjuterash / Computer (and IT) Companies in Albania

Emri /Link Shteti Produktet 

DELL Albania

 
Kompjutera, Laptop, monitore, skanera, aparate digitale, network etj.

HP Albania

Kompjutera, Laptop, skanera, aparate digitale, network etj.

IT COM


Bleni aksesore, notebooks, printera, tablet PC, kamera digitale..

ShesLaptopa.com


Laptops, laptop /notebooks

KompiuterStore.com


Buy motherboards, hard disk drives, RAM, graphic cards, video cards...

OfertaSpeciale


Monitore, televizore, kompjutera, fotokopje, printer, laptope...


Rreth Kompjutera.al

Kjo faqe tani per tani vetem paraqet faqe te tjera nga ku ju mund te blini kompjutera, laptope, dhe gjera te tjera kompjeterike.Translations:

Kompjuter = Computer
Kompjutera = Computers
Laptop = LaptopRelated Domains

Laptop.al

My other sites: